Profil

Invest Nord er en familieejet investeringsfond, der investerer i vækstorienterede virksomheder inden for forskellige brancher. Vores investeringsfokus er rettet mod små og mellemstore virksomheder i Danmark, som har et markant udviklingspotentiale og en langsigtet eksistensberettigelse.

Vi er anerkendt som en motiverende investor, der styrker virksomhedernes forretningsudvikling i et aktivt samspil med virksomhedens ledelse, medarbejdere og øvrige aktionærer.

Invest Nord er en aktiv og engageret ejer, der arbejder systematisk og med en hands-on-tilgang i udviklingen af de virksomheder, som vi vælger at investere i. Vores mål er at skabe en langsigtet merværdi for alle interessenter og dermed et øget afkast til investorerne.

Vores specialer:

Opkøb og integration af virksomheder

Ejerskifter

Logistik

Værdiskabelse

Salg af virksomheder

Invest Nord samarbejder med en række af investorer, hvilket betyder, at der er adgang til yderligere kompetencebaserede ressourcer og specialviden.

Mød personen bag

Direktør Ole Bæk

Invest Nord er etableret i 2014 som led i et generationsskifte. Ole Bæk står i spidsen for virksomheden, der ligger på Østre Havnepromenade i Aalborgs centrum, og det er en personlig livsrejse, erfaring og en succesfuld erhvervsstrategi, der danner grundlaget for Invest Nord.

Ole Bæk er oprindeligt uddannet elektriker, men umiddelbart efter endt uddannelse vandt skabertrangen og lysten til at få foden under eget bord. Som ung iværksætter startede han rengøringsvirksomheden AL·REN, hvilket var startskuddet til en lang karriere som selvstændig.

Ole Bæk har gennem 30 år etableret, ejet og vækstet virksomheder i flere forskellige brancher; rengøring, sportsbeklædning, interiør, værktøj, ejendoms- og virksomhedsinvestering. Det er anerkendte og velrenommerede firmaer som AL·REN, Domo Master, Vegrola, Remo, JE-FA, New Line, Jydsk Værktøj og Clean Care.

Invest Nord er i dag en foretrukken samarbejdspartner og investor, der arbejder efter principperne om indskud af intelligente midler samt rådgivningsressourcer, der er kompetencebaserede til at sætte det bedste hold.

Værdigrundlag

I Invest Nord er vi stolte af vores historie og resultater. Vi er bevidste om, at der med vores investorposition følger et stort ansvar. Derfor værner vi om vores værdier, som er fundamentet for vores hverdag og den måde, vi samarbejder på.

Vi prioriterer ordentlighed, fordi vi ved, at tillid fra vores samarbejdspartnere er noget, vi skal gøre os fortjent til

Vi arbejder konstruktivt og resultatorienteret. Det betyder, at vi kun indgår i samarbejder, som vi tror på, har en fremtidshorisont

Vi behandler andre med hæderlighed og gensidig respekt, hvilket vi forventer gengældt i alle vores relationer

Vi løfterne opgaverne sammen, da det er den bedste vej til at opnå stærke og holdbare resultater

Vi tror på humor, for ellers bliver det hele lidt for kedeligt.

Overvejer du at sælge din virksomhed eller gennemføre et generationsskifte? Du er velkommen til at kontakte Invest Nord for et uformelt møde.

2 + 14 =