Case: Clean Care

Clean Care er grundlagt af Ole Bæk i 1996

Clean Care er et handelsfirma, der leverer rengøringsløsninger til den professionelle branche. De forhandler et komplet produktsortiment af rengøringsmidler, rengøringsmaskiner, papirvarer og lignende. Rengøringsmidlerne er produceret på grundlag af egne recepter.

Fra iværksætter til prismodtager

Som ung iværksætter etablerede Ole Bæk i 1996 Clean Care og skabte et succesfuldt firma, der sikrede beskæftigelse til 30 ansatte, hvoraf 10 var kørende sælgere.

For at sikre en kontinuerlig vækst og udvikling i Clean Care købte Ole Bæk i perioden 1996-2010 virksomhederne Clean-Service, Skagen Vask, Remo og JE-FA og lagde dem sammen med virksomheden.

Virksomheden blev tildelt den eftertragtede Gazellepris i årene 2005, 2006 og 2007.

I år 2010 solgte Ole Bæk virksomheden til Bunzel. Det var efter et regnskabsår, hvor virksomheden præsterede et positivt resultat på 10.500.000 kr. før skat.

Nøglen til succes

Intelligent drift, fantastiske medarbejdere og fokus på ordentlighed, hæderlighed og gensidig respekt i alle relationer. Dette i kombination med en kontinuerlig branding af Clean Care, hvilket navn firmaets handelsvarer også bar, var opskriften på succesen, som har rod i Ole Bæks værdigrundlag

 

Fakta

Investerings år1996
Afhændet år:2010
VirksomhedClean Care
HovedkontorAalborg SØ
DirektørOle Bæk
InvesteringsansvarligOle Bæk
Bruttofortjeneste 2009DKK 10,5 mio.
Ejerandel100%
KategoriHandelsvirksomhed
Websitewww.cleancare.dk

Clean Care

Clean Care Produktserie

Clean Care er kendt for sin komplette serie af rengørings- og plejemidler, der er er produceret på grundlag af egne recepter.

Rengøringsvogne

Clean Care forhandler professionelle rengøringsvogne i en korrekt ergonomisk udformning. Robust og slidstærk kvalitet.

Professionel rengøring

Clean Care forhandler professionelle rengøringsprodukter til alle erhverv inkl. produkter til industri- og produktionsrengøring.

Invest Nord forløser virksomhedens fulde potentiale!